Kundalini

Kundalini


Een spirituele Yoga met mantra’s!

Kundalini Yoga richt zich op de kundalini- energie die zich in de bekkenbodem aan het begin van de wervelkolom bevindt. Door oefeningen, ademhaling, meditatie en mantra’s kan deze energie vrijkomen en gecontroleerd door de ruggengraat en de zeven chacra’s heen stromen, waardoor uiteindelijk verlichting kan worden bereikt. Kundalini yogi’s kenmerken zich door tijdens hun practice witte losse kleding te dragen. Dit zou het hoger bewustzijn en het energieveld om hen heen versterken. (natuurlijk niet verplicht ). Bekende kundalini teacher is Goedele leyssen van de 2 boeken “Boost” en “Balans”.Bij ons wordt de kundalini gegeven door Yolande.

B-Yoga Brasschaat. Yoga voor beginners en gevorderden. Kom eens langs en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen!

Stacks Image 218

Kundalini


Een spirituele Yoga met mantra’s!

Kundalini Yoga richt zich op de kundalini- energie die zich in de bekkenbodem aan het begin van de wervelkolom bevindt. Door oefeningen, ademhaling, meditatie en mantra’s kan deze energie vrijkomen en gecontroleerd door de ruggengraat en de zeven chacra’s heen stromen, waardoor uiteindelijk verlichting kan worden bereikt. Kundalini yogi’s kenmerken zich door tijdens hun practice witte losse kleding te dragen. Dit zou het hoger bewustzijn en het energieveld om hen heen versterken. (natuurlijk niet verplicht ). Bekende kundalini teacher is Goedele leyssen van de 2 boeken “Boost” en “Balans”.Bij ons wordt de kundalini gegeven door Yolande.

B-Yoga Brasschaat. Yoga voor beginners en gevorderden. Kom eens langs en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen!